TOP 50 – Cele mai sexy sportive din lume. Pe ce locuri sunt Halep şi Ponor!

Filon Stan   
în Femei frumoase
02/04/2018, 00:47
TOP 50 – Cele mai sexy sportive din lume. Pe ce locuri sunt Halep şi Ponor! GALERIE FOTO

Americanii de la „Athletic Build” au inclus toate sporturile, indiferent de natura lor. Pe lângă frumuseţile „clasice” din gimnastică, tenis, handbal, volei şi fotbal feminin, sporturi precum golful, surful sau MMA-ul nu au fost uitate. Pe bune drapte, ce-i drept. VEZI TOPUL COMPLET IN GALERIA FOTO!

Dacă ne întrebaţi pe noi, cele mai atrăgătoare corpuri sunt cele ale sportivelor. Şi nu credem că reprezintă o surpriză pentru nimeni! Am realizat un studiu minuţios, urmat de un sondaj de amploare şi astfel am realizat TOP 50 – cele mai sexy sportive din lume. A fost o misiune grea, dar cineva trebuia să o facă!„, glumesc ziariştii americani.

Cu adevărat interesant este faptul că nu mai puţin de 7 sportive din România au fost incluse în clasament, printre ele numărându-se tenismena Simona Halep, recent retrasa gimnastă Cătălina Ponor şi handbalista Cristina Neagu. O altă româncă se află însă chiar în primele zece! Cât despre locul întâi – reprezintă, cel mai probabil, o mare surpriză pentru toată lumea.  VEZI TOPUL COMPLET IN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×