Top 11 seriale cu adolescenți, despre adolescenți. Toți tinerii mileniali le urmăresc!

Iată 11 seriale cu adolescenți pentru cei care au timp de pierdut sau vor să se relaxeze în fața unor povești frumoase și tumultoase de viață. Lista de mai jos cuprinde cele mai râvnite seiale despre adolescenți. Acestea te vor face să le urmărești cu sufletul la gură și să aștepți cu nerăbdare timpul pentru încă un episod și încă un episod, până îți vei da seama că s-a terminat.

Din păcate, unele dintre ele au puține sezoane, fiind retrase destul de repede de la începerea lor. Ăsta este weekend-ul pentru un meritat maraton!

Top 11 seriale pentru adolescenți

Seriale pentru adolescenți

Teen Wolf

Teen Wolf este un serial care are în rol principal un adolescent care este ca oricare altul până la o întâmplare stranie. După o mușcătură, se transformă în lup, iar mai apoi devine vârcolacul Alfa și reușește să aducă echilibrul în haita pe care o desoperă încet încet.

Gossip Girl

Gossip Girl este cuprins de întâmplări tumultoase. Este cel mai bun serial-ghid turistic din New York. Toate evenimentele pornesc de la niște tineri foarte bogați care trec prin etapele cele mai frumoase ale vieții. Se despart, se cuplează, suferă la maximum, se distrează de minune și învață din greșeli.

Riverdale

Riverdale este unul din cele mai urmările seriale din ultima perioadă. Acesta are în componență multe lupte de orgolii și de teritoriu ale unor găști. În rolurile principale sunt: Archie (K.J. Apa), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes), Jughead (Cole Sprouse) și Cheryl (Madelaine Petsch).

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars are în prim plan 5 fete, foarte bune prietene care își petrec anii copilăriei împreună și puțin din adolescență. Totul ia o amploare stranie după ce una dintre ele dispare brusc. Toată lume a crezut-o moartă, până într-un moment.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries este un serial cu vampiri și cu transformările lor de peste timpuri. În continuarea lui este The Originals, care duce poveștile personajelor la un alt nivel, unde deja intervin familii și locuri de muncă.

13 Reasons Why

13 Reasons Why este un serial care are deznodământul departe de finalul acestuia. Pe parcursul lui este povestea unei fete care a dorit să se sinucidă din cauza mai multor probleme. În urma sa a lăsat drept justificare a gestului 13 casete cu 13 motive pentru acest gest.

Gilmore Girls

Gilmore Girl poate fi considerat, pe lângă serial pentru adolescenți, serialul pentru familie, Aici poți urmări viața și aventurile amuzante, dar și triste, ale celor două fete Gilmore.

The Carrie Diaries

Carrie Diaries este un serail bazat pe jurnalul fetei din rolul principal. Aceasta se ută la un alt liceu și într-o altă locuință după moartea mamei sale. Viața ei abia începe în New York. Prima dragoste îi bate la ușă, iar asta îi aduce multe probleme cu fetele din clasa ei.

Stranger Things

Pentru că e imaginea unei epoci, cu toate elementele culturii specific. Pentru că are suspans din plin și răsturnări de situație mișto. Iar actorii sunt foooarte cool. Stranger Things urmărește povestea locuitorilor din Hawkins, un orășel liniștit, unde niciodată nu se întâmplă nimic rău.

The 100

The 100 are o poveste din viitor. 100 de adolescenți delicvenți sunt retrimiși pe pământ după ce aproape toată omenirea este distrusă de o bombă atomică. Cei 100 de adolescenți trebuie să repopuleze planeta pentru a o readuce la viață.

H2O

H20 este cel mai iubit serial al copilăriei adolescenților de acum. În el poți vedea 3 prietene foarte bune, liceene, cu probleme ca oricare alte fete de vârsta lor, până într-un moment. Acestea se transformă în sirene, iar viața lor este de 3 ori mai grea decât înainte, fiind forțate mereu să se ferească de orice picătură de apă.