Toată lumea o ştie pe Prodanca de acum, dar să vezi cum arăta înainte! Avea părul drept şi nici nu zici că-i ea! Imagini rare cu Anamaria înainte să devină celebră

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/12/2016, 00:06
Toată lumea o ştie pe Prodanca de acum, dar să vezi cum arăta înainte! Avea părul drept şi nici nu zici că-i ea! Imagini rare cu Anamaria înainte să devină celebră GALERIE FOTO

Anamaria Prodan este un agent de jucători foarte cunoscut în România. Soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, spune că a avut o copilărie mirifică, însă nu a devenit cîntăreaţă, aşa cum mama sa, Ionela Prodan, îşi dorea, ci a urmat cursurile Facultăţii de Drept.

Anamaria a mai fost căsătorită o dată, pînă să îşi unească destinele cu Laurenţiu. Tiberiu Dumitrescu se numeşte fostul soţ al Prodancei.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

A devenit jurnalistă, apoi impresar de jucători. În galeria foto puteţi vedea mai multe imagini rare cu Anamaria de pe vremea cînd aceasta era tînără. Deşi era foarte frumoasă şi atunci, aspectul ei fizic era total diferit de cel de acum. Prodanca nu avea faimoasa tunsoare tip palmier, trademark-ul ei actual, ci era brunetă şi avea părul drept.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×