Toată lumea i-a adorat, fără să ştie că sînt doi! Cum arată acum puştii din filmul care a făcut senzaţie în România

Gabriel Esanu   
in Hotnews
06/08/2016, 00:02
Toată lumea i-a adorat, fără să ştie că sînt doi! Cum arată acum puştii din filmul care a făcut senzaţie în România GALERIE FOTO

Big Daddy a fost unul dintre cele mai tari filme ale anilor 90. Comedia cu Adam Sandler în rol principal a prins în special datorită puştiului Julian, cel care fusese înfiat de personajul interpretat de Sandler.

Puţină lume ştie că, rolul lui Julian, a fost jucat de două persoane, gemenii Cole şi Dylan Sprose. Cei doi s-au completat perfect şi nimeni nu a realizat că ar fi existat o diferenţă între diversele scene.

Ajunşi la 23 de ani, cei doi au ales drumuri diferite în viaţă. Cole a renunţat la actorie, în timp ce Dylan a decis să revină şi joacă în Dismissed, film care urmează să fie lansat.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.