Ei sunt tinerii care au scandalizat România! Agresorii de la Braşov, arestaţi

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
03/04/2018, 15:57
Ei sunt tinerii care au scandalizat România! Agresorii de la Braşov, arestaţi GALERIE FOTO

Cei doi tineri care au scandalizat România, după ce au fost filmaţi în timp ce snopeau în bătaie un bărbat de 66 de ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile! Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin, de 18, respectiv 23 de ani, sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Imaginile cu bătrânul din Braşov bătut cu bestialitate de doi tineri s-a viralizat pe toate reţelele de socializare. Bărbatul a fost snopit în bătaie într-un pasaj subteran. Pe imaginile postate pe internet, se vede cum bătrânul, de 66 de ani, din Vrancea, cade pe scările dintr-un pasaj, apoi este luat la bătaie, fiind lovit cu pumnii şi picioarele în cap şi în abdomen. Victima este apoi abandonată în stare de inconştienţă, iar în zonă apare un agent de pază.

Bătrânul bătut lucra cu ziua la unul dintre bătăuşi

Bătrânul de 66 de ani muncea pentru unul dintre agresori şi şi-a cerut banii pentru serviciile prestate. Acesta ar fi fost motivul pentru care cei doi tineri l-au bătut până la leşin. „Eu ştiu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân… Nu-mi amintesc exact. Muncesc cu ziua la anii mei şi tu dai în mine? Nu e frumos!”, a spus bătrânul, citat de reporterbuzoian.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×