Tinerele moarte în accidentul feroviar, plânse până în Parlament. Cu cine era prietenă una dintre victime!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
18/05/2018, 12:08
Tinerele moarte în accidentul feroviar, plânse până în Parlament. Cu cine era prietenă una dintre victime! GALERIE FOTO
Tinerele lovite de tren, plânse până în Parlament

Tinerele moarte în accidentul de la Jibou, plânse până în Parlamentul României! Una dintre cele patru tinere care au murit după ce au fost lovite de tren era prietenă bună cu un consilier parlamentar din Senatul României! Mădălina Pârja, în vârstă de 21 de ani, era prietenă cu Ionuț Andrei Rednic, care încă nu își revine după vestea tragică. În urmă cu câteva zile se distrau la niște filmări pentru Zilele Maramureșului, îmbrăcați în straie tradiționale, iar acum va purta doliu. Tânărul a postat mai multe fotografii de la filmările respective, în care apare și tânăra moartă în accident. Fotografiile au strâns sute de likeuri. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Tinerele lovite de tren, plânse până în Parlament

Mădălina Parja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop sunt fetele care și-au pierdut viața în accidentul cumplit. Sanda, singura supraviețuitoare, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean din Zalău. În prezent, anchetatorii așteaptă rezultatele toxicologice, pentru a stabili dacă fata consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe care i-ar fi putut reduce viteza de reacție.

Potrivit oamenilor legii care au ajuns la fața locului, Sanda a ignorat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoturismul a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou. În urma impactului foarte puternic, mașina a fost proiectată la câțiva metri distanță, iar 3 dintre victime au fost aruncate efectiv din mașină. Celelalte două tinere au rămas încarcerate în autoturismul grav avariat, fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a le scoate din mașină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×