Teo Trandafir, reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Ești liberă să te ridici și să pleci”

Cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir a avut o reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu, pe care mai că a invitat-o să părăsească platoul de filmare! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!
După ce s-a aflat că are o relație cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D. Bianca a vorbit despre despărțirea de Victor Slav, dar și despre noua relație, cu englezul Tristan Tate. ”Mi-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Teo Trandafir a avut o reacție dură și promptă la adresa Biancăi Drăgușanu. ”Tu te-ai pupat pe gură cu omul”

”Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nici o întrebare care să te fi vexat. Și 3, Tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a punctat imediat Teo Trandafir.
Taguri: Teo Trandafir