Teo Trandafir, declarații emoționante despre momentul în care Maia a aflat că nu e mama ei naturală

Teo Trandafir a povestit cum a ales momentul să-i spună Maiei că nu este mama ei biologică. Vedeta a povestit, emoţionată, cum a reacţionat fiica sa atunci când a aflat că a fost înfiată.

„I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: ‘Auzi, tu vezi perdelele astea colorate?; Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau’. Și a început să mă întrebe: ‘Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?; ‘Nu; ‘Și tu ce făceai?; ‘Eu plângeam; ‘De ce?;

Cum a aflat Maia că nu este fiica lui Teo Trandafir

‘Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf; ‘Și unde m-au pus? M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.

Maia, în platoul mamei sale, în ziua aniversării lui Teo Trandafir

Vedeta a fost apoi chestionată cu privire la mama Maiei şi dacă fiica sa a întrebat vreodată cine este cea care i-a dat naştere: „Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maya și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul”, a spus Teo pentru aceeaşi sursă.