A adoptat-o pe Maia în urmă cu 12 ani. Mulţi au lăcrimat când au văzut ce s-a întâmplat. Teo Trandafir a făcut anunţul despre fiica ei

Ionuţ Cataramă   
în Monden
03/11/2017, 00:45
A adoptat-o pe Maia în urmă cu 12 ani. Mulţi au lăcrimat când au văzut ce s-a întâmplat. Teo Trandafir a făcut anunţul despre fiica ei GALERIE FOTO

Maia Maria, fiica lui Teo Trandafir, are 12 ani iar mama ei este foarte mândră de ea. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj emoţionant.

Teo Trandafir, mesaj pentru fiica ei Maia Maria

„Mândria mamei! Minunile noastre, copiii. A mea nu mai e copil, deja, dar tot puiul mamei e… Maia, un copil fantastic. Maia Maria! Maia mea fabuloasă, te iubesc şi, să ştii, m-ai învăţat să fiu mândră de cineva. De tine!”, este mesajul lui Teo pentru fiica sa, Maia Maria.

Recent, într-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitată pe însăşi fiica ei. În timpul filmării, vedeta i-a spus Maiei că nu sunt „rude de sânge”, iar reacţia copilei a fost una cu adevărat înduioşătoare. „Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta, atunci când tu te-ai născut, şi ne-am aşteptat ca la un moment dat să existe discrepanţe între noi. Mai ales că tu eşti într-o situaţie mai specială şi noi două nu suntem… cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×