Teo, supărată foc, după ce a auzit că ar fi murit! Reacția vedetei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/06/2018, 15:57
Teo, supărată foc, după ce a auzit că ar fi murit! Reacția vedetei! GALERIE FOTO
Teo Trandafir tuna si fulgera, dupa aparitia unei stiri false despre ea

O știre falsă legată de Teo Trandafir a circulat pe Internet în ultimele zile. Aceasta anunța, nici mai mult, nici mai puțin decât decesul cunoscutei vedete de televiziune. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Dacă mă întrebați ce mai fac, răspunsul meu este unul foarte simplu. În principiu fac bine când nu răspuns telefoanelor din partea prietenilor mei îngrijorați care măî întreabă cum mă simt. Se pare că niște oameni care nu mai au nici Dumnezeu și nici măsură, au scos despre mine, a șaptea oară săptămâna asta, zvonul conform căruia aș fi trecut la cele veșnice. Toți suntem datori cu o moarte. Știu asta. dar mie nu mi s-a întâmplat nimic acum. Vă doresc sănătate, vă doresc bine, vă doresc lumină. Și mai ales să credeți ce știți. Acum eu vă spun că totul e bine și vă mulțumesc pentru faptul că vă interesează”, a declarat Teo Trandafir într-o înregistrare video postată pe contul său de socializare.

Teo Trandafir este bine, sănătoasă!

Pe pagina de internet a prezentatoarei de televiziune a apărut o recație vehementă! “Atenție! Pe Facebook sunt distribuite informații false în care este relatată știrea “Teo a murit”. Teo se simte foarte bine și nu are probleme de sănătate. Vă rugăm să raportați orice știre de acest gen pentru că este una falsă. Smart Activity va acționa în instanță orice persoană fizică sau juridică care va mai relata acest subiect. Vă mulțumim, echipa Teo”, este mesajul care a apărut pe contul de socializare al lui Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×