Televiziunea ABC a anulat serialul său vedetă! Ce a făcut actrița principală!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 14:57
Televiziunea ABC a anulat serialul său vedetă! Ce a făcut actrița principală! GALERIE FOTO
ABC a anulat serialul vedeta Roseanne

Decizie fără precedent în Statele Unite ale Americii! Reţeaua ABC deţinută de Walt Disney a anulat marţi comedia „Roseanne”, lider de audiență al sezonului, după ce starul Roseanne Barr a comparat-o pe consiliera lui Obama cu o maimuță! Roseanne Barr a scris că, dacă organizația teroristă ”Frăția Musulmană” ar avea un copil cu ”Planeta Maimuțelor”, acesta ar fi Valerie Jarrett, fost consilier în administrația Barack Obama. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Show-ul, o revenire a unei serii populare în anii ’90 – ”Roseanne”, a fost cea mai vizionată emisiune din prime time-ul ABC din tot sezonul încheiat săptămâna trecută. Cu toate acestea, serialul a fost imediat anulat. „Declarația lui Roseanne pe Twitter este dezgustătoare, respingătoare și neconformă cu valorile noastre și am decis să anulăm show-ul ei”, a anuntat Channing Dungey într-o declarație oficială.

ABC a anulat serialul vedeta Roseanne. „Nu-mi pare rău pentru mine”

Actrița și-a cerut scuze pe rețeaua de socializare și a dat vina pe un somnifer pe care îl luase înainte să scrie postarea buclucață, însă nimeni nu a crezut-o. „Nu-mi pare rău pentru mine. Vreau doar să cer scuze sutelor de oameni și minunaților actori talentați care și-au pierdut slujbele din cauza mesajului meu stupid”, a transmis actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×