Te cutremuri! Aşa arată acum femeia care a băut zi de zi câte 3 sticle cu vin! A băut 10 ani, acum s-a lăsat. Aşa arăta înainte, aşa arată acum

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/04/2017, 20:38
Te cutremuri! Aşa arată acum femeia care a băut zi de zi câte 3 sticle cu vin! A băut 10 ani, acum s-a lăsat. Aşa arăta înainte, aşa arată acum GALERIE FOTO

In urma cu 10 ani, o tanara femeie, mama a unui copil, s-a refugiat in alcool, spune ea, din cauza unor probleme personale. In tot acest interval a consumat cate trei sticle de vin alb pe zi, iar abuzul si-a pus amprenta pe chipul ei.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO
Dawn Walker, 35 de ani, din Marea Britanie, a iesit in evidenta acum, cand a fost arestata pentru ca si-a injunghiat iubitul. Cei doi au iesit in oras, au baut impreuna, iar la finalul serii a aparut un conflict intre ei, iar Dawn l-a injunghiat pe Damien cu un cutit de bucatarie, in apartamentul unui prieten comun, relateaza Metro.
Damien a fost gasit intr-o balta de sange, iar Dawn a incercat sa arunce vina pe prietenul lor. Insa anchetatorii au ajuns la adevar dupa ce au pus cap la cap toate indiciile.

Asa s-a aflat ca femeia a cazut in patima alcoolului acum 10 ani si chiar ea a marturisit ca bea cate trei sticle de vin in fiecare seara. Mai mult, din cauza alcoolului a avut mai multe probleme cu autoritatile, la politie fiind inregistrate 17 dosare sau amenzi pe numele ei, toate faptele fiind comise pe fondul consumului de alcool.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×