Tată și fiu, găsiți morți în locuința lor din Satu Mare. Anchetatorii cred că au fost uciși

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 10:48
Tată și fiu, găsiți morți în locuința lor din Satu Mare. Anchetatorii cred că au fost uciși
Doi bărbați, tată și fiu, au fost gășiți morți, în locuința sa

Doi bărbați, tată și fiu, au fost găsiți morți în locuința lor din Satu Mare. Anchetatorii cred că au fost uciși. Să o luam însă cu începutul. Oamenii legii din Satu Mare au primit în seara de marți, 30 octombrie, un apel de la o femeie. Aceasta susținea că a găsit într-un apartament dintr-un imobil din cartier trupurile neînsuflețite a două rude. La fața locului, polițiștii au observat imediat că era vorba și despre un furt, casa fiind răvășită. Conform informațiilor din presă, cei doi locuiau în același apartament din cartierul Miroc 15, iar vârstele lor erau cuprinse între 76 și 34 de ani. Corpul tatălui a fost găsit pe podea, în timp ce trupul fiului său a fost găsit în pat, acesta fiind imobilizat din cauza unui handicap.

Se pare că vecinii acestora au admis că în după-amiaza de marți au auzit zgomote din apartamentul celor doi. La scurt timp, o vecină a contactat un cunoscut de-al bărbaților, care a ajuns o dată cu lăsarea serii și a sunat autoritățile după ce a găsit trupurile lor neînsuflețite.

Tată și fiu, găsiți morți ân locuința acestora din Satu Mare!

tata si fiu gasiti morti in satu mare
Doi bărbați, tată și fiu, au fost găsiți morți în locuința sa din Satu Mare

În prezent, procurorii Parchetului din apropierea Tribunalului Satu Mare fac cercetări pentru omor calificat în privința celor doi. Anchetatorii afirmă că victimele aveau leziuni în jurul gâtului, ce erau clar provocate de un obiect ascuțit, probabil un cuțit. Reprezentantul Poliției Județene Satu Mare, Paula Cochera, a relatat, în ziua de miercuri, 31 octombrie, că a fost format deja un cerc de suspecți. De asemenea, conform autorităților, pot și chiar și cunoștințele celor două victime. Agresorii sunt căutați în ocntinuare, iar, din ziua de marți au fost organizare razii și filtre în Satu Mare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×