Tăriceanu este de acord cu suspendarea preşedintelui Iohannis! S-a consultat cu Dragnea!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
09/07/2018, 09:35
Tăriceanu este de acord cu suspendarea preşedintelui Iohannis! S-a consultat cu Dragnea!
Calin Popescu Tariceanu vorbeste despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că este de acord cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis, având deja o discuție cu Liviu Dragnea, în acest sens. Tăriceanu a explicat că singura problemă este legată de prezența parlamentarilor coaliției, pentru că mulți sunt în concedii.

”Înainte de a pleca, adică vineri, am avut o discuție cu domnul Dragnea. Răspunsul meu este clar, așa cum i l-am spus și domnului Dragnea, prin urmare voi susține o decizie a coliției care urmează să demareze un proces de suspendare. Din păcate, în România nu există elemente de sancționare intermediare la nivelul președintelui României, există doar opțiunea devastatoare a suspendării și de aceea mi-am exprimat în trecut reținerea (…) Așteptarea noastră este ca președintele să pună în aplicare decizia CCR, pentru că altfel este în afara Constituției, de aceea, în condițiile în care președintele refuză să ia această decizie se pune problema unei suspendări.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eu mi-am exprimat îngrijorările față de partenerii de coaliție, pentru că se pare că nu avem suficiente voturi, mulți parlamentari sunt plecați în vacanță. Sigur, odată ce avem o situație clară privind prezența, putem să discutăm despre continuarea procedurii de suspendare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×