Este noiembrie, dar vedeta nu a ţinut cont de nimic şi a ieşit aşa din casă! Vântul i-a jucat feste şi…

Filon Stan   
în Femei frumoase
24/11/2017, 00:42
Este noiembrie, dar vedeta nu a ţinut cont de nimic şi a ieşit aşa din casă! Vântul i-a jucat feste şi… GALERIE FOTO

Acesta este şi cazul superbei Tao Wickrath. Supranumită „Wonder Woman” pentru măsurile ei perfecte şi pentru formele extrem de atrăgătoare, franţuzoaica a fost fotografiată de paparazzi pe 21 noiembrie în timpul unei plimbări prin oraş. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Ce-i drept, în Miami nu este la fel de frig ca în România, însă nici cald nu se poate spune că e, gradele de termometre neridicându-se de 15-16 Celsius. Cu toate acestea, Tao s-a afişat îmbrăcată doar într-o rochiţă scurtă, de culoare neagră, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În pofida soarelui cu dinţi, franţuzoaica „Wonder Woman” s-a plimbat nestingherită prin centrul oraşului Miami, cu paparazzii pe urmele ei. Şi fotografii au avut ce surprinde! Mai ales că vântul a fost de partea lor şi i-a ridicat brunetei fustiţa. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×