Tânărul care a lovit un poliţist, iar apoi s-a blocat în maşină a fost arestat preventiv. Criminaliştii l-au audiat 12 ore

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/03/2017, 00:06
Tânărul care a lovit un poliţist, iar apoi s-a blocat în maşină a fost arestat preventiv. Criminaliştii l-au audiat 12 ore

Tanarul de 22 de ani din Capitala care a tarat cu masina un agent de politie ce ii ceruse actele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Desi nu era baut, soferul a refuzat vehement sa coopereze si cand, in sfarsit, s-a calmat, a fost dus la audieri.

In jurul orei 21, dupa mai bine de 12 ore de audieri in care a dat explicatii in fata anchetatorilor, tanarul a fost retinut si dus la Tribunalul Bucuresti in fata unui judecator de drepturi si libertati, unde a primit mandat de arestare preventiva. In fata criminalistilor, inculpatul si-a justificat comportmentul pe seama faptului ca era deprimat, dupa o cearta cu iubita.

Scenele desprinse parca din filme, s-au derulat pe bulevardul Ion Mihalache din Capitala. Zeci de agenti de la Brigada Rutiera au incercuit un Porsche si au incercat minute in sir sa il convinga pe sofer sa coboare. Individul a trecut pe rosu si a refuzat sa ii prezinte actele politistului care l-a oprit. Mai mult – ar fi incercat sa dispara in tromba si l-a agatat cu oglinda retrovizoare.

Citeşte mai mult pe www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×