A terorizat America cu scrisori-capcană! Tânărul care a fost ucis de poliţişti face mărturisiri într-un video!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/03/2018, 14:15
A terorizat America cu scrisori-capcană! Tânărul care a fost ucis de poliţişti face mărturisiri într-un video!

Tânărul care a terorizat America timp de două săptămâni cu colete-capcană a fost prins şi ucis de poliţişti! Bărbatul de 24 de ani a fost încolţit de poliţişti în oraşul Austin, din Texas! Acesta a fost somat să se predea, dar a fost împuşcat, după ce a refuzat. Imediat după ce a fost împuşcat de oamenii legii, acesta a detonat o ultimă bombă.

Dispozitivul exploziv a rănit unul dintre poliţişti. Autorităţile au recuperat telefonul lui Mark Conditt, în care au găsit şi un video în care acesta se confesa. Mark Conditt a povestit în înregistrare cu lux de amănunte cum a confecţionat toate cele şapte bombe. Cinci dintre acestea au explodat, una a fost dezamorsată de poliţişti într-un centru de sortare FedEx, iar pe ultima tânărul a detonat-o în maşina personală, în momentul în care a fost încolţit de forţele de ordine.

Tânărul care a detonat 5 bombe în SUA nu a vorbit despre terorism

”El nu menţionează nimic despe terorism sau ură, ci este vorba de un strigăt de ajutor al unui tânăr cu probleme, care vorbeşte de provocările din viaţa sa personală”, a declarat şeful poliţiei din Austin, Brian Manley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×