O tânără de 27 de ani a fost îmbălsămată de vie! Cum a fost posibil!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/04/2018, 15:54
O tânără de 27 de ani a fost îmbălsămată de vie! Cum a fost posibil! GALERIE FOTO

O întâmplare ruptă parcă din filmele de groază a avut loc în Rusia! O tânără de doar 27 de ani a mers la spital pentru o operaţie de rutină, dar totul s-a complicat, după ce medicii au făcut o greşeală majoră! 

Ekaterina Baryshnikova ar fi trebuit să primească o substanţă salină, dar medicii au încurcat medicamentul şi i-au injectat formalină, care este folosită pentru îmbălsămare. Ekaterina a suferit dureri îngrozitoare şi convulsii puternice timp de două zile, apoi a intrat în comă. Tânăra a fost conectată la aparate, pentru a fi menţinută în viaţă, dar a decedat.

Mama tinerei îi acuză pe medici de crimă

Mama tinerei îi acuză pe medici că i-au ucis fiica! Femeia spune că fiica ei i-a rugat pe medici să o ajute, dar aceştia i-ar fi spus să meargă acasă, să gătească o supă de pui, să mănânce şi să nu mai fie îngrijorată. ”I-am rugat, vă rog, ajutaţi-o, e singura mea copilă, dar cred că ei voiau să plecăm, să se ascundă totul. Timp de 14 ore după operaţie, ea a trăit cu acest formalin în corp şi nu s-a făcut nimic”, a mai spus mama îndurerată. Ekaterina a fost înmormântată pe 7 aprilie, iar o investigaţie penală este acum în curs de desfăşurare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×