Tânără găsită moartă, într-o pădure din Botoșani

în Stiri de ultima ora
26/04/2018, 09:03
Tânără găsită moartă, într-o pădure din Botoșani GALERIE FOTO
O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, lângă un cimitir din Botoșani

O tânără de 18 ani a fost gpsită moartă, într-o pădure din județul Botoșani. Anchetatorii au fost șocați când au văzut cum arăta trupul fetei. Vezi aici imagini cu tânăra!

Mihaela Petronache era din comuna Ștefănești și învăța la Colegiul Național Economic din Botoșani. Ea a fost găsită într-o pădure de lângă cimitirul Pacea, din localitate. Tânăra avea pe corp urme de violență, identificându-se 13 lovituri de cuțit. Practic, spun anchetatorii, pieptul ei era sfârtecat de atâtea găuri.

Tânăra a fost găsită moartă, lângă un cimitir din Botoșani

Tânărul care a ucis-o are tot 19 ani și este reținut de polițiștii botoșăneni. Încă nu s-a stabilit exact contextul în care tânăra, care ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie, a fost omorâtă, dar cercetrăile continuă.

”Te-ai dus dintre noi,înger frumos! ? Mâinile acelui criminal sa se rupă,sa simtă suferința ce ai simtit o si tu. Prea devreme,aveai o viata frumoasa in față,nici măcar 19 ani nu ai împlinit..Vei ramane mereu in inima mea,prietena mea din toata viața! ?Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, a scris un prieten pe pagina de socializare a fetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×