Tânără de 18 ani, inconştientă, aruncată peste gardul unui spital din Galaţi! Ce s-a întâmplat

Raluca Ogaru   
în Reality show
06/04/2018, 02:21
Tânără de 18 ani, inconştientă, aruncată peste gardul unui spital din Galaţi! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO

O tânără de 18 ani din Galaţi a fost aruncată peste gardul unui spital, în stare de inconştienţă. Paznicul spitalului a văzut tot ce s-a întâmplat şi a alertat personalul medical, nu înainte însă de a poza maşina în care s-a urcat cel care a aruncat-o pe fată peste gard.

În urma anchetei poliţiştilor, se pare ca fata a fost bătută până a ajuns în stare de inconştienţă, de către iubitul ei de 31 de ani. Se pare că întregul conflict a fost pus pe seama geloziei, iar bărbatul s-a speriat când a văzut în ce hal a ajuns victima sa, aşa că a dus-o la spital, însă pentru a nu fi nevoit să de explicaţii medicilor, el a ales să o arunce pur şi simplu peste gardul spitalului din Vidra.

Pentru că a avut complicaţii majore, tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi. ”Medicul care a operat-o spune că este în stare gravă în continuare. Eu am reuşit să o văd şi este în stare foarte gravă! Am aproape 60 de ani, dar nu am văzut aşa ceva nici în filmele de groază! Capul ei este cât o pernă neagră, nu se cunoaşte unde sunt ochii, unde este gura. Este desfigurată, iar pe corp este vânătă din cap până în picioare! Stai şi te întrebi dacă mai are vreun organ întreg… Doctorul mi-a spus că de când este el medic nu a văzut aşa ceva, nu ştie ce fel de om a putut să-i facă asta şi în ce hal a putut să o bată. Toată lumea o ştie ca pe un copil cuminte, care nu ne-a dat nici un semn că ar face ceva rău. Toată lumea o lăuda. Eu cred că fata a ajuns să-l cunoască de pe Facebook. Copilul venea acasă, nu pleca, părinţii nu au avut motive să o certe”, a declarat mătuşa fetei pentru Monitorul de Vrancea.

Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 31 de ani din satul Burca, comuna Vidra, s-a predat poliţiei în cursul zilei de luni. El a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×