Bianca este noua vedetă de pe Instagram! Toţi bărbaţii îi dau follow şi vor să intre în vorbă cu ea! Postează fotografii dintre cele mai intime!

Filon Stan   
în Femei frumoase
30/01/2018, 16:16
Bianca este noua vedetă de pe Instagram! Toţi bărbaţii îi dau follow şi vor să intre în vorbă cu ea! Postează fotografii dintre cele mai intime! GALERIE FOTO

Are 25 de ani, este model, are forme perfecte, Instagramul este la picioarele ei, iar baschetbaliştii şi fotbaliştii americani se bat care să-i intre în graţii!

Vorbim despre frumoasa Bianca Grazzy, ale cărei poze strâng zeci de mii de aprecieri pe Instagram în fiecare zi. Iar modelul ştie cum să-şi ţină fanii aproape. Postează poze extrem de sexy, iar bărbaţii nu se mai opresc din a o complimenta.

Tânăra asta superbă este regina Instagramului!

Americanca a sucit minţile mai multor sportivi, printre care baschetbalistul Joel Embiid, însă cea care a dus-o pe primele pagini ale ziarelor a fost relaţia cu jucătorul de fotbal american Johnny Manziel. Tânăra a postat pe Internet o filmare cu ea şi jucătorul de fotbal în acelaşi pat. Mai mult, cei doi erau dezbrăcaţi, iar sportivul se pregătea să meargă în instanţă, unde fusese chemat de soţia sa, care îl acuzase de violenţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×