Ea este Alexandra, femeia care a primit ameninţãri dupã ce a anunţat cã vrea sã-şi micşoreze bustul!

Filon Stan   
în Femei frumoase
26/03/2018, 09:52
Ea este Alexandra, femeia care a primit ameninţãri dupã ce a anunţat cã vrea sã-şi micşoreze bustul! GALERIE FOTO

Este frumosă, voluptoasă, iar sânii ai au trezit reale pasiuni pe Internet! Vorbim despre o tânără care a luat însă o hotărâre care i-a înfuriat pe toţii fanii ei de parte bărbătească!

Alexandra Vlassi, în vârstă de 20 de ani, din Scoţia, are măsura 32K la sutien, iar acest lucru i-a adus, pe lângă mii şi mii de fani, şi dureri groaznice de spate şi o boală a oaselor care se agravează din cauza greutăţii sânilor. Astfel a luat hotărârea să facă o operaţie de micşorare a sânilor. Tânăra a apelat la un site pentru a strânge cei 7000 de lire necesari operaţiei, deoarece altfel nu îşi permite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânără ameninţată cu moartea pentru că vrea să-şi micşoreze sânii

Mesajele primite însă, au îngrozit-o!  Mulţi dintre cei care au văzut campania au început să o ameninţe, să-i vorbească urât şi chiar să o ameninţe cu moartea. „Zilele trecute am suferit un atac de panică. Este copleşitoare toată această situaţie. Încerc să ignor comentariile negative, dar este foarte greu. O persoană a zis că ar trebui să-mi fie tăiat gâtul în loc de sâni, iar alta că ar trebui să-mi taie venele. În cele din urmă a trebuit să mă opresc din citit comentariile pentru că ajunsesem foarte speriată, mă gândeam că cineva chiar va vrea să-mi facă rău”, a povestit Alexandra.

Închide ×