Ea este Alexandra, femeia care a primit ameninţãri dupã ce a anunţat cã vrea sã-şi micşoreze bustul!

Filon Stan   
în Femei frumoase
26/03/2018, 09:52
Ea este Alexandra, femeia care a primit ameninţãri dupã ce a anunţat cã vrea sã-şi micşoreze bustul! GALERIE FOTO

Este frumosă, voluptoasă, iar sânii ai au trezit reale pasiuni pe Internet! Vorbim despre o tânără care a luat însă o hotărâre care i-a înfuriat pe toţii fanii ei de parte bărbătească!

Alexandra Vlassi, în vârstă de 20 de ani, din Scoţia, are măsura 32K la sutien, iar acest lucru i-a adus, pe lângă mii şi mii de fani, şi dureri groaznice de spate şi o boală a oaselor care se agravează din cauza greutăţii sânilor. Astfel a luat hotărârea să facă o operaţie de micşorare a sânilor. Tânăra a apelat la un site pentru a strânge cei 7000 de lire necesari operaţiei, deoarece altfel nu îşi permite.

Tânără ameninţată cu moartea pentru că vrea să-şi micşoreze sânii

Mesajele primite însă, au îngrozit-o!  Mulţi dintre cei care au văzut campania au început să o ameninţe, să-i vorbească urât şi chiar să o ameninţe cu moartea. „Zilele trecute am suferit un atac de panică. Este copleşitoare toată această situaţie. Încerc să ignor comentariile negative, dar este foarte greu. O persoană a zis că ar trebui să-mi fie tăiat gâtul în loc de sâni, iar alta că ar trebui să-mi taie venele. În cele din urmă a trebuit să mă opresc din citit comentariile pentru că ajunsesem foarte speriată, mă gândeam că cineva chiar va vrea să-mi facă rău”, a povestit Alexandra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×