Tânăr bucureştean reţinut după ce s-a dezbrăcat în faţa unor copii! „Spune că o duce acasă şi dă un milion”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/03/2018, 16:24
Tânăr bucureştean reţinut după ce s-a dezbrăcat în faţa unor copii! „Spune că o duce acasă şi dă un milion”

Elevii din Titu au fost terorizaţi, zile întregi, de un tânăr de 26 de ani din Bucureşti care obişnuia să stea dezbrăcat în zona instituţiilor de învăţământ. Părinţii copiilor au dezvăluit că, în timp ce stătea dezbrăcat, bărbatul se satisfăcea în faţa copiilor.

Poliţia a fost anunţată după ce copiii au povestit acasă momentele şocante prin care au trecut mai multe zile. „Sincer, n-aş vrea să trăiesc aşa ceva. Am fetiţă şi îmi e teamă să văd asta. Nu ştiu cum aş fi reacţionat dacă vedeam aşa ceva. Sper să nu mai vină pe aici”, a povestit, pentru bzi.ro, un tătic.

Tânărul reţinut de poliţişti a spus că se simte foarte liber pe stradă

Poliţia din Titu a fost anunţată despre acest caz, iar oamenii legii l-au reţinut pe individ. „Eu am sunat la Poliţie. A venit nepoata mea să imi spună că e unul cu maşina care o urmăreşte şi îi spune că o duce acasă şi dă un milion. Era desfăcut la pantaloni”, a spus o altă femeie. Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile şi a fost trimis în Bucureşti, unde are domiciliul. Se pare că tânărul s-a manifestat astfel şi în Capitală, dar şi în judeţul Ilfov, dar nu a fost niciodată prins. Le-ar fi spus anchetatorilor că pe stradă se simte cu adevărat liber şi nu are nicio inhibiţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×