Tragedie în judeţul Dolj! Un tânăr de 18 ani a murit după o partidă de fotbal cu prietenii

Filon Stan  
înHotnews
07/11/2017, 00:00
Tragedie în judeţul Dolj! Un tânăr de 18 ani a murit după o partidă de fotbal cu prietenii

Tragedie într-o localitate din Dolj! Un tânăr de doar 18 ani a murit după o partidă de fotbal. Băiatul a căzut ca secerat chiar în faţa blocului. Medicii l-au resuscitat timp de două ore, dar fără succes.

Băiatul a fost gãsit inconştient în stradã de mai mulţi trecători, în zona blocurilor, chiar vis-a-vis de Primăria Brădeşti, din judeţul Dolj. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânăr mort după o partidă de fotbal. Ultimul mesaj al tănărului, pe Facebook

Medicii au încercat mai bine de două ore să îl resusciteze, dar nu l-au mai putut salva pe adolescentul de 18 ani. Tânãrul era cunoscut cu o problemă cardiologică.

Potrivit unei postări pe Facebook, acesta le-a spus prietenilor săi din mediul virtual că fusese să joace fotbal cu mai mulţi prieteni şi în urma efortului depus, i s-a făcut rău.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×