Ultima oră! Tânăr împuşcat în cap de poliţişti, în Vaslui!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/03/2018, 16:07
Ultima oră! Tânăr împuşcat în cap de poliţişti, în Vaslui!

Un bărbat de 27 de ani a murit, joi, după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist. S-a întâmplat joi în Zona Industrială din Vaslui. Tânarul se urcare la volanul unei maşini, deşi avea permisul suspendat. In momentul în care poliţistul i-a făcut semn să oprească maşina, tânărul a oprit-o, însă a abandonat-o şi a fugit. Poliţistul l-a somat să oprească, apoi a alergat după el cu pistolul în mână şi, când să-l prindă de umeri, l-a împuşcat accidental în cap.

„Bărbatul aflat la volanul unui autoturism, la vederea maşinii de poliţie a efectuat manevra de mers înapoi, după care a coborât din maşină şi a încercat să fugă. Colegul nostru a mers după bărbat şi l-a somat să se oprească, avertizând că va face uz de armă. La un moment dat, bărbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de poliţist, moment în care arma s-a declanşat accidental, rănindu-l pe bărbat în zona capului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Medicii au încercat să-i salveze viaţa bărbatului împuşcat

Tânărul împuşcat de politist a fost preluat de o Ambulanţă SMURD, însă medicii de la Spitalul Judeţean nu au mai putut face nimic pentru el. La ora 15.05 a fost declarat decesul. Zona a fost încercuită şi în aceste momente se fac cercetări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×