Suma fabuloasă cu care au rămas Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, după botezul micuţei lor

Raluca Ogaru   
in Reality show
16/04/2018, 09:07
Suma fabuloasă cu care au rămas Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, după botezul micuţei lor GALERIE FOTO

Micuţa Bella Victoria Margot a fost botezată sâmbără, la o biserică din Corbeanca, iar petrecerea de după botez a avut loc  la un local din Pipera. Întregul eveniment a fost suportat de Antena 1, care a obţinut astfel drepturi exclusive asupra evenimentului, scrie Cancan.

Naşii micuşei au fost Mădălin Ionescu şi soţia lui Cristina Şişcanu, dar şi sora lui Tavi Clonda, căsătorită cu cel mai bun prieten al artistului. Se pare că cei care au botezat i-au luat micuţei cadouri substanţiale, dar au şi lăsat în plic câte 1.000, respectiv 500 de euro, potrivit sursei citate.

La final, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au strâns o sumă frumuşică, mai exact, 24.000 de euro, bani care au rămas în totalitate cuplului care nu a plătit absolut nimic din petrecerea de fiţe.

Ştirea MOMENTULUI

Cât de mult i-au crescut sânii Adelinei Pestruțu, după ce a născut! Imaginile vorbesc de la sine

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.