Îl mai ştii pe PLETOSUL Sully din serialul Dr. Quinn? Este de NERECUNOSCUT la 55 de ani! Galerie FOTO

în Monden
30/06/2016, 00:10
Îl mai ştii pe PLETOSUL Sully din serialul Dr. Quinn? Este de NERECUNOSCUT la 55 de ani! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Timp de cinci ani, în perioada 1993–1998, Joe Lando a făcut parte din distribuţia serialului „Dr. Quinn – Medicine Woman”, în care juca rolul lui Sully, protagonist alături de Jane Seymour. Actorul împlineşte în decembrie 55 de ani şi arată fenomenal în ciuda anilor care au trecut peste el.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Actorul Joe Lando a debutat în 1986, în „Star Trek”, unde a interpretat un rol secundar. Apoi, în 1993 a pus mâna pe rolul care l-a consacrat: Byron Sully, din serialul „Dr. Quinn – Medicine Woman”. Personajul acesta a făcut inimile multor doamne şi domnişoare să bată mai tare, cele 149 de episoade ale producţiei având record de audienţă. Din păcate, însă, Joe Lando n-a mai excelat şi în alte roluri.

Are 4 copii

Joe Lando s-a născut la 9 decembrie 1961, în Prairie View, Illinois (Chicago – SUA), iar numele său din acte este Joseph John Lando. De la tatăl său – Joe, un om de afaceri din domeniul pescuitului, actorul a împrumutat numele de scenă, iar de la mama sa – Virginia Lando, frumuseţea. Artistul mai mare o soră cu zece ani decât el, Kathy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×