VIDEO. A suflat în lumânări, apoi s-a dezlănţuit iadul! Cutremurul din Mexic, în direct! Galerie Foto

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 19:14
VIDEO. A suflat în lumânări, apoi s-a dezlănţuit iadul! Cutremurul din Mexic, în direct! Galerie Foto GALERIE FOTO

Cutremurul din Mexic le-a stricat petrecerea! Imediat după ce a suflat în lumânările de pe tort, a început nebunia! Totul se mişca în jurul lor, nimeni nu ştia cum să reacţioneze. Cu toţii însă au făcut o greşeală care putea să le fie fatală! Toţi invitaţii s-au repezit să coboare pe scări.

VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO

Totul s-a terminat bine pentru petrecăreţi, deoarece au ajuns cu bine la parter, însă alţii nu au fost la fel de norocoşi. Seismologii au revizuit magnitudinea celui mai puternic cutremur din Mexic, de la 8,1, la 8,4 pe scara Richter. Este cel mai puternic cutremur din ultima sută de ani! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cutremurul din Mexic a făcut cel puţin 26 de victime

Cutremurul a fost resimţit de aproximativ 50 de milioane de oameni, în opt ţări, iar urmările sunt devastatoare, potrivit primelor fotografii şi imagini video. Cel puţin 26 de oameni au murit striviţi sub dărâmături.

Imaginile filmate de o cameră de supraveghere surprinde exact momentul începutului cutremurului şi reacţia oamenilor. Imediat ce pământul începe să se mişte alimentarea cu energie electrică se întrerupe, iar oamenii aleargă îngroziţi pe străzi. Din păcate, unii dintre ei au fost acoperiţi de dărâmături.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×