Strigătul disperat al unei prezentatoare TV din România: „Cu media 9.83, Mădălina mea a luat doar MENŢIUNE”. Care e MOTIVUL CIUDAT

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/06/2017, 23:55
Strigătul disperat al unei prezentatoare TV din România: „Cu media 9.83, Mădălina mea a luat doar MENŢIUNE”. Care e MOTIVUL CIUDAT GALERIE FOTO

Dacă în majoritatea şcolilor 9.83 aduce, automat, coroniţa şi Premiul 1, iată însă că, în anumite instituţii de învăţământ din România, această medie finală nu este recompensată decât cu… Menţiune!

Acesta este cazul fiicei Magdalenei Rus. „Cu media 9,83 Mădălina mea a luat doar Menţiune. Din partea mea a print însă coroniţă şi Diplomă de copil înţelept, cu media 10. Când am văzut ca notele de 9 sunt prea multe ne-am aşezat la masa şi am incercat sa vedem ce e de facut. I-am explicat ca va avea medii de 9 nu doar FB-uri cum a fost obisnuita. O variantă era sa invete mai mult si asta presupunea sa nu mai petreacă timp in natura cu prietenul ei Andrei si cu Kim in timpul saptamanii. Am pus pe hartie , costuri şi beneficii. Concluzia a fost ca pentru 3 minute de mândrie nu renunţăm la un an de bucurie. Am acceptat şi ne-am asumat asta amândouă. Pentru noi s-a dovedit a fi o alegere bună, pentru cei mai ambiţioşi şi mai orgolioşi alegerea ar fi fost în favoarea învăţăturii. Eu va invit să va cunoaşteţi copiii şi să-i sustineti. Lăsaţi-i sa se bucure, ca adulţi vor alerga mereu după bucurie şi degeaba „, a scris Magdalena pe Facebook.

Magdalena Alexandra Rus este prezentatoare TVR3, preşedinte al asociaţiei „Vreau să trăiesc liber”, director comercial al Radio FIR Dej şi director-programe al proiectului „Toţi copiii azi zâmbesc”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×