Dezmăţ total la o televiziune! ŞTIRISTA, dată afară pentru că a pozat GOALĂ în Playboy! Înlocuitoarea, topless pe post! „Cum să intri aşa în direct?!” Foto şoc

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
in Femei frumoase
05/12/2017, 23:56
Dezmăţ total la o televiziune! ŞTIRISTA, dată afară pentru că a pozat GOALĂ în Playboy! Înlocuitoarea, topless pe post! „Cum să intri aşa în direct?!” Foto şoc GALERIE FOTO

O televiziune din Albania a fost lovită de un imens scandal după ce ştirista principală a postului, Enki Bracaj, a ales să pozeze goală în revista Playboy. Şefii postului, care au încurajat-o să apară cât mai sexi în timpul ştirilor, nu au acceptat decizia ei şi au concediat-o pe loc.

Înlocuitoarea ei este o altă bombă sexi, pe numele ei Greta Hoxha. Aceasta a fost sfătuită de şefii postului TV să continue politica dezmăţului lansată de cea pe care a înlocuit-o. Greta a acceptat şi a apărut pe post topless! 

Evident, telespectatorii au văzut tot, în direct, iar reacţille unora dintre ei au fost extrem de negative: „Cum poţi să apari aşa în direct?!”, i-a reproşat o doamnă trecută de prima tinereţe. Cu toate acestea, postul continuă să o susţină pe Greta şi apariţiile ei sunt pe zi ce trece mai hot. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.