EXCLUSIV | Bomba anului în showbiz-ul românesc! Vedeta TV s-a despărţit de iubit: „Decizia îmi aparţine!”

în Femei frumoase
27/02/2018, 11:53
EXCLUSIV | Bomba anului în showbiz-ul românesc! Vedeta TV s-a despărţit de iubit: „Decizia îmi aparţine!” GALERIE FOTO

Andreea Podărescu a crezut că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche în momentul în care l-a cunoscut pe George. Venea după mai multe relaţii eşuate şi noua idilă avea să se transforme, încet, încet, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Poveste care avea să devină în 2017 un veritabil basm. Asta pentru că, la mijlocul lui septembrie, vedeta TV devenea pentru prima oară mămică, aducând pe lume un băieţel perfect sănătos. Părea că nimeni şi nimic nu putea strica paradisul amoros al Andreei. Mai ales că, în noiembrie, cei doi s-au logodit, nunta trebuind să aibă loc anul acesta.

Din păcate, însă, nu va mai fi cazul. Asta pentru că bruneta şi iubitul ei s-au despărţit, lucru confirmat chiar de vedetă, care susţine că surprinzătoarea decizie a fost luată în totalitate de ea. „Decizia îmi aparţine! Nu voi dezvolta acest subiect în niciun fel, îmi doresc doar să îmi canalizez toată atenţia asupra celui mai de preţ dar al vieţii pentru mine, copilaşul meu, căruia vreau să-i ofer linişte şi o creştere sănătoasă şi frumoasa!„, a ţinut să precizeze Andreea Podărescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×