O actriţă din România a recunoscut că şi-a înşelat soţul! „Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni”

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 16:02
O actriţă din România a recunoscut că şi-a înşelat soţul! „Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni” GALERIE FOTO

Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase şi despre cât de important este sexul în viaţa ei. Marea doamnă a cinematografiei româneşti, ajunsă la 81 de ani, nu se sfieşte să vorbească deschis despre un subiect pe care multe vedete de la noi încă îl consideră tabu – sexul. Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase şi despre cât de important este sexul în viaţa ei.

Iubirea vieţii ei a fost soţul său, Puiu Maximilian, care s-a stins însă din viaţă în anul 1998. Se pare, însă, că îndrăgita actriţă Stela Popescu nu a fost tocmai o „fată cuminte”. Deşi l-a considerat sufletul ei pereche, artista l-a înşelat şi spune că încă se simte vinovată pentru asta, chiar şi la 19 ani de la moartea soţului. Stela Popescu a povestit, la Antena 1, despre „păcatele” vieţii ei. A vorbit despre dragoste, bărbaţi, alegerea de a nu face copii, intervenţii chirurgicale şi despre sex. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Stela Popescu a înşelat „cu mare grijă”

„Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu” , a declarat Stela Popescu la „Xtra Night Show”.

Stela Popescu nu şi-a dorit niciodată copii. A mărturisit că i-a fost frică de durere: „Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (…) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×