Ştefan Bănică o atacă grav pe Andreea Marin! „Într-o relaţie nu există niciodată doar un singur vinovat”

Vasile Pârvan   
în Reality show
14/09/2013, 09:46
Ştefan Bănică o atacă grav pe Andreea Marin! „Într-o relaţie nu există niciodată doar un singur vinovat”

Ştefan Banică a iesit in presă în sfîrşit pentru a clarifica atît relaţia pe care o are cu Lavinia cît şi motivele pentru care casnicia pe care a avut-o cu Andreea Marin s-a terminat.

Artistul a atacat-o pe fosta lui soţie insinuînd clar ca Andreea ar fi avut o relaţie cu Tuncay încă de cînd cei doi erau într-o casnicie. Cîntăreţul nu vrea sa comenteze nimic despre relaţia fostei „Zîne” cu un turc şi marturiseşte că vrea doar ca fiicei lui să îi fie bine in compania mamei.

„Sînt oameni care nu vor să vorbească despre viaţa lor personală şi oameni care spun ca nu vor să vorbească despre viaţa lor privată, dar o fac de cîte ori li se dă ocazia, eu n-am sa vorbesc despre cît de greu sau cît de uşor mi-a fost după divorţ sau cît de uimit sau cît eram în cunoştinţă de cauza de actuala relaţie a fostei mele sotii. Astea sînt lucruri intime care ţin doar de noi. Într-o relaţie nu există niciodată doar un singur vinovat, iar cînd o relaţie se termina definitiv procentul nici nu mai contează. Nu am comentat de relaţia fostei soţii, nu ma interesează relaţia lor, nu am nimic de comentat de partenerul ei turc” a spus Ştefan Banică la ProTV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×