GALERIE FOTO. O vedetă de filme pentru adulţi a devenit patron de echipă de fotbal în Germania! A salvat-o de la faliment!

George Heisu   
în Reality show
10/10/2017, 00:03
GALERIE FOTO. O vedetă de filme pentru adulţi a devenit patron de echipă de fotbal în Germania! A salvat-o de la faliment! GALERIE FOTO

Puţini şi-ar închipui că într-o ţară destul de rece şi conservatoare, cum este Germania, s-ar putea întâmpla situaţia pe care o vom prezenta mai jos. Mai mult, echipele de fotbal nemţeşti ajung greu în impas financiar – deşi cazul Borussiei Dortmund ar putea contrazice ideea -, pentru a avea nevoie de sprijin de orice fel.

Totuşi, în liga a 6-a germană, totul pare permis. Astfel, în momentul în care obscura formaţi SV Oberwuzbach era în pericol de a dispărea, a apărut un salvator surpriză. Nu un mare brand sau măcar un om de afaceri, ci o starletă cunoscută din filmele XXX difuzate în Germania, pe numele ei Lena Nitro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Starletă germană, mare amatoare de fotbal

Aceasta a ajuns la un acord pentru sponsorizarea echipei cu şefii grupării respective şi astfel echipa şi-a rezolvat o parte din problemele financiare. Tânăra e îndrăgostită de fotbal şi a decis să ajute formaţia din eşalonul 6, devenind principalul finanţator al echipei din Oberwuzbach.

E clar că micuţa grupare e singura din lume în care fotbaliştii îşi doresc să fie sunaţi cât mai des de finanţator… Singura pretenţie a Lenei Nitro pentru a ajuta financiar echipa este ca aceasta să aibă trecut site-ul personal pe tricourile de joc. Starleta a prezentat chiar ea noile tricouri de joc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×