Doi medici au fost arestaţi după ce au cerut şi au primit şpagă de la ministrul Sănătăţii!

Filon Stan   
în Hotnews
20/09/2017, 00:10
Doi medici au fost arestaţi după ce au cerut şi au primit şpagă de la ministrul Sănătăţii!

Întâmplare de cascadorii râsului în Africa! Doi medici din Uganda au ajuns în arest după ce au cerut şi primit mită pentru serviciile prestate, care ar fi trebuit să fie gratuite! Cei doi au înteles de-abia după ce au venit poliţiştii exact de la cine au luat mita! Au rămas cu gura căscată când au aflat că femeia care a acceptat să le dea şpagă era nimeni alta decât ministrul Sănătăţii din Uganda!

Ministrul Sarah Opendi s-a dus la spitalul Naguru din capitala Kampala, purtând văl peste faţă pentru a nu fi recunoscută. Ministrul auzise că la această unitate sanitară există plângeri cu privire la personal, care cere bani de la pacienţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Spaga pentru medici a ajuns la procuratură

Ministrului i s-au cerut 150.000 de şilingi (35 de euro) pentru teste de laborator, care sunt gratuite, conform legii. Sarah Opendi a plătit, dar a sunat la poliţie, iar cei doi medici au fost arestaţi. Directorul adjunct al spitalului, Stephen Kyebambe, a ţinut să-i mulţumească doamnei Opendi pentru arestarea celor doi, pentru că a mai „curăţat” spitalul de doi medici corupţi.

„Dna ministru trebuie să fie felicitată pentru că a scos la lumină infracţiunile acestor escroci din spitalul nostru”, a spus Kyebambe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×