Sore a dispărut de la TV şi se axează pe cariera de cântăreaţă! S-a zvonit că se iubeşte cu Smiley, dar ea a înflorit alături de altul!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
27/12/2017, 14:06
Sore a dispărut de la TV şi se axează pe cariera de cântăreaţă! S-a zvonit că se iubeşte cu Smiley, dar ea a înflorit alături de altul! GALERIE FOTO

Deşi a fost văzută de câteva ori cu Smiley, Sore Mihalache trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Mircea Julean, cu care are o fetiţă de un an. Artista şi tatăl fiicei sale nu au apucat încă să se căsătorească, însă aceasta spune că oficializarea relaţiei nu este o prioritate pentru ei.

Artista declara recent că a uitat să rezerve din timp restaurantul pentru petrecerea de nuntă, aşa că nu a mai găsit loc. Înainte să anunţe că este însărcinată, nu se ştia cine este iubitul lui Sore. Acum, chiar dacă nu sunt căsătoriţi oficial, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi se comportă ca soţ şi soţie.

Sore trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un avocat!

La începutul acestui an, Mircea Julean si-a modificat statusul marital pe o reţea de socializare şi şi-a anunţat toţi prietenii că s-a logodit cu artista, făcând totul oficial. Prietenii celor doi au fost încântaţi şi le-au urat toate cele bune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×