Sore şi Smiley, împreună la Vorbeşte lumea, de la Pro TV! Ţinutele inedite ale artiştilor. FOTO

Sore şi Smiley au venit la Vorbeşte lumea, de la Pro TV pentru a-şi lansa piesa pe care o au împreună. Cei doi artişti au purtat ţinute identice, iar hanoracele acestora vor ajunge la fani, printr-o campanie pe care o derulează odată cu lansarea melodiei „Jumătate”.

„A fost ideea echipei noastre să şi purtăm aşa ceva. Nu ştiu când l-am cunoscut, dar mi-era greu să vorbesc cu el. Are un stila tât de natural, încât ajungi să fii şocat atunci când îl cunoşti. Aveam 20 de ani când l-am cunoscut pe Smiley. După 10 ani, în continuare împreună.  E un om loial, constant. Îşi ţine oamenii aproape şi lucrul ăsta se vede. Toată echipa noastră este formată din prieteni, oameni care lucrează chiar de la început”, a spus Sore la Pro TV.

Sore şi Smiley, împreună la Vorbeşte lumea, de la Pro TV

Smiley a vorbit şi el despre relaţia pe care o are cu Sore, una pur profesională. Prezentatorul de la Românii au Talent a discutat şi despre ţinuta pe care a purtat-o: „Sunt făcute special şi le dăm cadou comentariilor celor mai haioase. Noi mai avem o piesă împreună pe albumula casă, dar asta este în engleză. Suntem foarte determinanţi amândoi. Şi-a confirmat potenţialul şi are tot ce caut într-un artist.

Sore și Smiley

E talentată, frumoasă, munceşte foarte mult, îşi doreşte să se autodepăşească. Este foarte deschisă la nou. Asta este oc alitate pe care nu mulţi artişti o au şi nici nu o dezvoltă. Arată mai bine acum decât în urmă cu 10 ani. Am avut concert de Valentine’s Day. Este vorba despre o jumătate de piesă, trebuie să-l vedeţi pe youtube! Comntaţi acolo şi veţi putea primi cadou„, a spus şi Smiley.