Sora Danielei Crudu, primele declarații despre bătaia încasată de vedetă de la iubitul croat: „Trebuie să mergem la doctorul ei”

Daniela Crudu a fost externată momentan, dar trebuie să meargă din nou la medic, deoarece are piramida nazală fisurată, după cum a declarat sora vedetei, Ana Crudu. Aceasta a spus că sora ei a fost agresată în mașină, iar momentan a hotărât să nu depună plângere pe numele iubitului agresiv.

Sora Danielei Crudu a făcut declarații despre bătaia încasată de vedetă

Ana Crudu a declarat pentru spynews.ro că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, acesta a înapoiat și telefonul Danielei Crudu.

„E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere”, a explicat Ana Crudu, aparent nemulțumită de decizia surorii sale.

Are 90 de zile la dispoziție pentru a depune plângere la poliție

Ana Crudu a declarat că vedeta nu a depus încă plângere pentru că nu vrea să îi creeze probleme. De altfel, sora vedetei a lămurit și aspectul legat de locul agresiunii. După ce s-a auzit că Daniela Crudu a fost bătută în club, ca mai apoi să se spună că a fost agresată în propria ei locuință, sora ei a spus că de fapt fosta asistentă de televiziune a fost bătută în mașină.

„În club nu a fost agresiv. Doar că nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos. Asta e ce cred eu. Daniela nu putea să-mi zică pentru că dădea declaraţii”, a spus Ana Crudu.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi.

”Trebuie să mergem la doctorul ei”

Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a mai continuat blondina.

Daniela Crudu şi iubitul au fost plecaţi în vacanţă, încă de dinaintea sărbătorilor. Sâmbătă s-au întors, iar el avea bilet pentru ziua de mâine.

„Au plecat încă înainte de sărbătorile de iarnă, în vacanţă. El avea bilet să plece mâine, dar trebuie să rămână la poliţie, să vorbească, să dea declaraţii, nu?! Apoi probabil va pleca. Acum cred că merge la hotel”, a mai precizat sora Danielei Crudu.