Şoferul maşinii în care au fost descoperite două cadavre carbonizate a fost găsit

Iuliana Spirache   
în Hotnews
03/04/2017, 08:27
Şoferul maşinii în care au fost descoperite două cadavre carbonizate a fost găsit

Şoferul din judeţul Timiş care a fugit după ce maşina pe care o conducea a lovit, duminică noaptea, un copac şi a luat foc, două persoane fiind descoperite carbonizate pe bancheta din spate, a fost găsit de poliţişti. Tânărul de 19 ani le-a declarat anchetatorilor că a pierdut controlul volanului din cauza unei glume făcute de unul dintre pasageri.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe tânăr la aproximativ două ore de la producerea accidentului de duminică seară. În momentul în care a fost găsit, acesta rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei Fibiş, potrivit poliţiştilor din Timiş.

Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla în stare de şoc, le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. Şoferul le-a mai spus poliţiştilor că s-a speriat foarte tare când a văzut cum maşina este cuprinsă de flăcări şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

Citeşte mai multe pe romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×