Șoferul care a fugit de la locul accidentului unde a murit jurnalista din Mehedinți, la spital!

înStiri de ultima ora
11/05/2018, 12:37
Șoferul care a fugit de la locul accidentului unde a murit jurnalista din Mehedinți, la spital!
Șoferul care a fugit de la locul accidentului, la spital!

Șoferul căutat de poliţiştii mehedinţeni, după ce a fugit de la locul unui accident rutier soldat cu moartea unei femei, s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. În momentul de faţă acesta se află internat, sub stricta supraveghere a poliţiştilor.

Se pare că bărbatul care a fugit de la locul accidentului nu deţine permis iar în urma evenimentului rutier a fost rănit, acesta fiind şi motivul pentru care vineri dimineaţă a venit singur la spital, rămânând internat la secţia Ortopedie. Bărbatul are 44 de ani şi este din Şimian, sat Cerneţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Șoferul care a fugit de la locul accidentului unde a murit jurnalista din Mehedinți, rănit

În urma acestui cumplit eveniment, o tânără jurnalistă în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, şi-a pierdut viaţa, după ce nu ar fi acordat prioritate mașinii șofate de bărbatul fără permis. Claudia Spineanu a lucrat în trecut la televiziunea locală RTS Drobeta Turnu Severin.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×