Șofer de 76 de ani, tamponare deși avea permisul suspendat. De ce i-au luat polițiștii permisul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/05/2018, 16:41
Șofer de 76 de ani, tamponare deși avea permisul suspendat. De ce i-au luat polițiștii permisul!
Șofer de 76 de ani, tamponare deși avea permisul suspendat

Un șofer în vârstă de 76 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-o tamponare ușoară. Chiar dacă în urma accidentului nu a rezultat nicio victimp, oamenii legii i-au întocmit dosar penal bătrânului, după ce au văzut că acesta șofa, deși avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din cadrul Secției Rurale Vama au fost sesizați despre faptul că la intersecția DJ 176 cu DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviței, a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă. Accidentul în sine a fost o banală tamponare, însă șoferul autoturismului Opel Astra, Dimitrie Z., în vârstă de 76 de ani, din Vatra Moldoviței, a precizat că are permisul de conducere suspendat, pentru depășirea limitei de viteză.

Șoferul de 76 de ani care a provocat o tamponare avea permisul suspendat pentru viteză excesivă

După verificarea bazei de date s-a constatat că bărbatul de 76 de ani are suspendat dreptul de a conduce în perioada 22 martie – 19 iunie 2018, pentru depășirea vitezei cu peste 50 de km/h, față de limita admisă pe respectiva porțiune de drum. În aceste condiții, pe numele șoferului în vârstă de 76 de ani a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×