Societatea de Transport București anunță: „Tramvaiul 41 nu va circula în weekend!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/11/2018, 08:34
Societatea de Transport București anunță: „Tramvaiul 41 nu va circula în weekend!”
Societatea de Transport București anunță că tramvaiul 41 nu va circula în weekend!

STB SA a anunțat de curând că bucureștenii nu vor mai putea circula cu tramvaiul 41 până la începutul săptămânii viitoare, luni, 12 noiembrie. ”Vineri, 09 Noiembrie 2018, STB SA anunță oprirea circulației liniei de tramvai 41 în acest weekend Societatea de Transport București STB SA anunță călătorii că, în acest week-end (începând de sâmbătă, 10.11.2018, ora 0.30 – până luni, 12.11.2018, ora 4.00), circulația tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

Lucrările vor avea loc pe Bd. Mărăști, la intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată și există probleme ale fundației generate de terenul instabil din acea zonă și de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 și 282″, potrivit comunicatului Societății de Transport București.

STB SA anunță că tramvaiul 41 nu va circula weekend-ul acesta

Bucureștenii vor trebuia să recurgă la alt mijloc de transport pentru rutele pe care le parcurgea tramvaiul 41, pentru că STB SA a anunțat că weekend-ul acesta vor fi întrerupte cursele acestuia. Întreruperea funcționării tramvaiului va fi între ziua de sâmbătă, 10 noiembrie 2018, și luni, 12 noiembrie 2018, până în jurul orei 04:00. Totul se petrece din cauza unor lucrări. „Pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, STB SA va înființa linia navetă de autobuze 641. Totodată, autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula deviat. În perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc în luna august a.c., a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulație auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulația auto în întreaga intersecție.

STB SA va înlocui șina cu canal pe ambele sensuri și va executa lucrări pentru refacerea fundației căii de rulare. Aceste lucrări nu pot fi executate decât cu întreruperea totală a circulației, perioadă în care STB SA va face verificări și în zona căii de rulare din Pasajul Lujerului și de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficiențe constatate. STB SA le cere scuze bucureștenilor pentru eventualele neplăceri și precizează că toate aceste eforturi urmăresc ca transportul călătorilor să se desfășoare numai în condiții de siguranță”, indică cei de la Societatea de Transport București SA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×