ŞOCANT! Una dintre cele mai frumoase femei din lume „mai are trei ani de trăit”!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
22/04/2014, 09:04
ŞOCANT! Una dintre cele mai frumoase femei din lume „mai are trei ani de trăit”!

Abuzul de droguri şi anorexia o vor ucide! “Actriţa Angelina Jolie nu mai are decât trei ani de trăit”, susţine un medic specialist citat de revista “National Enquirer”.

Şi-a tăiat sânii, în mai 2013, de frică să nu facă tumori, precum a păţit mama ei. În curând, Angelina Jolie (38 de ani), vrea să-şi scoată şi ovarele, tot de frică să nu se îmbolnăvească de cancer. Mama sa, Marcheline Bertrand, a murit la 27 ianuarie 2007 după opt ani de luptă cu cancerul ovarian şi cancerul mamar.

Actriţa a aflat că teribila boală se poate moşteni şi speră că, prin tăierea sânilor şi renunţarea la ovare, pe trupul ei nu se vor dezvolta tumori. Însă un mare medic specialist spune că eforturile sunt în zadar. „Nu mai are decât trei ani de trăit. Este mult prea slabă şi trecutul de toxicomană i-a ruinat orga­nismul. Corpul ei e mult prea fragil şi o nouă operaţie o va slăbi şi mai mult”, a explicat acesta. Anorexia severă, care înseamnă ­lipsa poftei de mâncare după diete severe, combinată cu suferinţele după noua operaţie o vor ucide, a subliniat medicul.

Sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×