ŞOC pentru Borcea! S-a aflat ce i-a făcut fosta soţie

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
06/03/2014, 09:09
ŞOC pentru Borcea! S-a aflat ce i-a făcut fosta soţie

Saptamana trecuta, cand toata lumea astepta verdictul in „Dosarul transferurilor”, in presa a fost detonata o adevarata bomba.

Cristi Borcea are o fetita de 7 ani dintr-o relatie cu o avocata, iar femeia incearca acum sa demonstreze in instanta ca fostul actionar dinamovist este tatal copilului. A fost doar scanteia care a aprins un adevarat incendiu, imediat aparand zvonuri legate despre o idila dintre Borcea si Valentina Pelinel. Toate aceste subiecte au palit in momentul in care afaceristul a fost condamnat la 6 ani cu executare.

Putin stiu insa ca si Cristi Borcea s-a aflat la un moment dat in postura de „incornorat”. Surse din lumea buna a Capitalei sustin ca in urma cu cativa ani, pe vremea cand inca era casatorit cu Mihaela, aceasta ar fi avut o idila secreta cu Bogdan Friedrich, alias Sanchi, un personaj destul de cunoscut in viata de noapte a Bucurestiului. Satula de infidelitatile sotului, Mihaela a incercat intr-un fel sa se razbune pe Cristi, dar relatia ei a fost descoperita la scurt timp. Afaceristul i-ar fi aplicat o corectie serioasa Mihaelei si l-a avertizat pe Sanchi sa stea departe de sotie, la prima abatere urmand sa fie drastic sanctionat.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×