Smiley nu mai colaborează cu „Vocea României” Uite ce s-a întîmplat!

Vasile Pârvan   
în Reality show
11/10/2013, 08:52
Smiley nu mai colaborează cu „Vocea României” Uite ce s-a întîmplat!

Cînd spui „Vocea României”, spui şi Ştefan Stan, cîştigătorul primului sezon, un cîntăreţ cu un talent remarcabil. Artistul încearcă să răzbească în lumea muzicii, deşi nu mai păstrează colaborarea cu antrenorul său, Smiley, informează Libertatea.

Ştefan Stan a mărturisit pentru ziaruring.ro faptul că antrenorul său, Smiley, în echipa căruia a cîştigat „Vocea României”, l-a ajutat să se lanseze în muzică, însă colaborarea lor a trebuit să înceteze. Şi asta pentru că Ştefan Stan a semnat un contract cu o altă casă de producţie, Universal.
„În momentul de faţă nu mai colaborez cu Ha Ha Ha Production. Am lucrat cu Smiley, dar doar pentru albumul meu de debut „Povestea mea”. Eu sînt un artist al Universal Music România. Ei mi-au sugerat o colaborare cu Tommo Production, cei care au lansat-o pe Nicole Cherry. Am făcut deja un prim single care sună demenţial. Este exact pe stilul meu, pe ce simt eu acum. Este de fapt despre viaţa personală a mea, a ta, a oricui. Singurul impediment e că-i în limba engleză. Am încercat cu versuri în limba romînă, dar nu a ieşit cum trebuie. Va fi lansat la finele lunii octombrie sau începutul lui noiembrie”, a declarat Ştefan Stan pentru ziarulring.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×