Categorie: Autor:

Smiley, mărturisire inedită despre relația cu Gina Pistol: ”Nu mi-ar plăcea să fie cu multe camere după noi”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de circa doi ani, iar ambii sunt foarte ocupați și își găsesc cu greu momente pe care să le petreacă împreună. Artistul a mărturisit că nu și-ar dori să fie concurent în nicio emisiune TV, dar nu exclude varianta unei aventuri alături de iubita sa. 

Smiley ar porni într-o aventură cu Gina Pistol, dar să nu fie televizată

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a plecat de câteva zile să filmeze în Filipine și Taiwan pentru emisiunea „Asia Express”, iar Smiley se pregătește intens pentru viitoarele concerte. Fostul component al trupei Simplu a făcut câteva dezvăluiri legat de relația cu Gina Pistol și a mărturisit că nu este genul de persoană care să participe la emisiuni-concurs, dar i-ar plăcea să meargă într-o aventură alături de iubita sa. Singura condiție pe care o are Smiley ar fi ca această aventură să nu fie televizată. 

„Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camere după noi”, a spus iubitul Ginei Pistol într-un interviu pentru click.ro.

Smiley ar merge alături de Gina Pistol într-o aventură, dar să nu fie televizată. Sursa foto: playtech.ro

Care sunt proiectele pe care le are în desfășurare juratul de la „Vocea României”

Cântărețul urmează să plece în turneul „Smiley, omul” începând cu 29 octombrie, repetă 4-5 ore pe zi pentru concerte și se pregătește pentru filmările live de la „Vocea României”, emisiune difuzată la Pro TV. Smiley a declarat că cel mai probabil nu va mai lansa nicio piesă anul acesta, dar are filmări pentru videoclipuri și scrie piese pentru anul viitor.

Întrebat despre proiecte, artistul a spus: „Da, cu turneul, cu filmările la “Românii au talent”, pregătesc emisiunile live de la “Vocea României”, pregătesc piesele care urmează să fie lansate anul ăsta şi anul viitor, apoi o să plec din ţară la începutul anului. Nu ştiu dacă voi mai lansa anul acesta ceva, dar sunt în filmări de videoclipuri, pregătesc multă muzică… ce să fac, am treabă”.