Smiley, în doliu! Ce a pățit îndrăgitul artist!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
27/06/2018, 12:02
Smiley, în doliu! Ce a pățit îndrăgitul artist! GALERIE FOTO
Smiley în doliu! Artistul si-a speriat fanii

Smiley în doliu! Imaginea i-a întristat pe toți fanii artistului. Acesta a plecat la Muntele Athos pentru a se ruga, imediat după ce a postat fotografia respectivă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artistul și-a anunțat fanii că va lipsi din mediul virtual o perioadă, atât cât va fi în vacanță, dar imaginea neagră, care de obicei se folosește pentru doliu, a speriat fanii care nu au înțeles despre ce este vorba.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Smiley, în doliu. Ce a vrut să spună ”autorul”

“Eu nu am știut că dacă pui o poză neagră pe Instagram înseamnă că sunt în doliu sau că s-a întâmplat ceva. Eu am pus pur și simplu pentru că sunt “off”. ‘Adică, gata, mă, am plecat. Nu am telefon.’ S-a impacientat lumea, m-au sunat oamenii. Este un loc special, pe care orice bărbat ar trebui să-l viziteze. Merg când simt nevoia să mă liniștesc și să stau de vorbă cu Dumnezeu. Ai cu cine să te sfătuiești. Sunt niște părinți acolo care au o viață duhovnicească reală“, a clarificat situația cântărețul.

Închide ×