Smiley i-a luat la rost pe Anca Serea și Adi Sînă: Unde ați lăsat copiii? Ce s-a întâmplat, de Revelion

Anca Serea și Adi Sînă au fost certați chiar în seara de Revelion. Cei doi au fost luați la rost de Smiley. Cântărețul a glumit pe seama celor doi care au avut spectacol la Craiova chiar în noaptea de trecere dintre ani. „Bă, unde ați lăsat copiii, aia vreau să știu eu?”, i-a luat tare Smiley pe Anca Serea și soțul ei.

Evenimentul a avut loc chiar în noaptea de Revelion, la Craiova unde Smiley a concertat la trecerea dintre ani. Artistul tocmai se pregătea să urce pe scenă, când a primit în culise vizita surpriză a lui Adi Sînă și a soției sale. Smiley a rămas uimit că cei doi au venit la concert și i-au lăsat acasă pe cei cinci copii. Așa că artistul s-a dezlănțuit cu glumele la adresa acestora.

Smiley i-a luat la rost pe Anca Serea și Adi Sînă: „Ați plecat, ați lăsat copiii singuri acasă?”

Smiley a glumit pe seama cuplului. „Bă, unde ați lăsat copiii, aia vreau să știu eu? Ați plecat, ați lăsat copiii singuri acasă? Ar trebui să faceți un film cu copiii: Singuri acasă!”, a glumit Smiley. Răspunsul Ancăi Serea a fost sincer. „Nu ne-am gândit!”, a spus aceasta. „Nu iese filmul ăsta, pentru că plecăm peste două zile!”, a completat-o soțul ei, Adi Sînă.

 

Adi Sînă a concertat la Craiova în noaptea de Revelion

Smiley a concertat de Revelion la Craiova, alături de alți artiști români. Pentru reprezentația de 45 de minute, din seara de Anul Nou, artistul a fost recompensat cu 30.000 de euro. Și Adi Sînă a urcat pe scenă la acest organizat de Primăria Craiovei. Fostul membru al trupei Akcent a încasat pentru interpetarea sa aproximativ 30.000 de lei. La final de an, Smiley le-a urat românilor „La mulți ani!” de pe scenă într-un live pe Facebook. Tot acolo, cântărețul a avut și un mesaj deosebit pentru fanii săi.