VIDEO demeţial! Cadavrul unei sirene, recuperat de un serviciu secret!

Filon Stan   
în Galerie foto
09/10/2017, 13:26
VIDEO demeţial! Cadavrul unei sirene, recuperat de un serviciu secret! GALERIE FOTO

Întâmplare şocantă la malul mării. Un clip video încărcat pe YouTube a creat isterie în rândul oamenilor. Un american care se plimba pe plajă a surprins o scenă ruptă parcă din filmele SF. Oameni îmbrăcaţi în costume galbene, ce par a purta şi măşti de oxigen care să le protejeze plămânii şi pielea să nu intre în contact cu substanţe periculoase, au coborât dintr-o maşină şi s-au îndreptat spre apă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cei doi, care par a aparţine unei instituţii a statului, au scos o creatură din apă. Din imaginile surprinse de martorul ocular se pare că cei doi ar fi scos din apă cadavrul unei …sirene. Imaginile au fost filmate în Minnesota. În ele apare silueta unei femei ce are o coadă verde, ca de sirenă. Aceasta pluteşte pe apă până când doi bărbaţi în galben se apropie. Scenele filmate de turistul australian care se plimbă pe malul lacului au devenit virale. Bărbatul care a filmat se pare că s-a ascuns în timp ce cadavrul era scos din apă. L-au pus pe o bucată de material alb. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sirena filmată naşte controverse

Cei doi în galben au zăbovit câteva minute până când au scos cadavrul. În tot acest timp, martorul i-a filmat. Din bucata de material se vede coada verde a cadavrului pe care îl cară. Cei care iubesc teoria conspiraţiei tind să creadă că e vorba de o sirenă reală.

„Există! Eram sigur că sirenele sunt reale”, susţine un tânăr în comentariul său de pe YouTube. Imaginile au stârnit discuţii aprinse. Oamenii s-au împărţit în două tabere şi majoritatea susţin că e vorba de un fake. Cei mai realişti cred că imaginile au fost regizate de nişte tineri care vor să facă bani în urma vizualizărilor. Visătorii şi pasionaţii de fantastic speră ca sirenele să fie o realitate, sustine Mirror.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×