Sinucidere din dragoste! S-a spanzurat de șifonier

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
10/06/2018, 14:56
Sinucidere din dragoste! S-a spanzurat de șifonierGALERIE FOTO
Doliu in presa

Sinucidere din dragoste! S-a spanzurat de șifonier – Sinucidere șocantă în Brăila! Liliana, o tânără de doar 18 ani din satul Scorțaru Vechi s-a spânzurat de șifonier cu ajutorul unui articol de lenjerie, sâmbătă seara (9 iunie). Tânăra și-a pus capăt zilelor după ce i-a dat un SMS iubitului ei, el fiind și cel care i-a găsit trupul neînsuflețit.

Sinucidere din dragoste! S-a spanzurat de șifonier

Liliana abia terminase liceul. Era singură la părinți și locuia în chirie, împreună cu iubitul ei, într-un apartament din zona Pieței Concordia. Sâmbătă, fata i-a dat un mesaj iubitului ei, în care îi dădea de înțeles că avea să recurgă la un gest extrem. Speriat, băiatul s-a dus repede acasă însă a fost prea târziu. Liliana s-a spânzurat de o bară din șifonier, potrivit debraila.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Momentan, nu se știu cu exactitate motivele pentru care tânăra și-a pus capăt zilelor, dar oamenii legii cred că este vorba despre o sinucidere din dragoste.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×